ArcheoHotSpots

Wegens succes verlengd: ArcheoHotspot Orientalis

 donderdag 23 augustus 2018 11:20
Wegens succes verlengd: ArcheoHotspot Orientalis

Deze zomer huist er een tijdelijke ArcheoHotspot in Museumpark Orientalis. Al snel viel op dat het concept op deze locatie erg succesvol is. Zowel de medewerkers als de bezoekers zijn reuze enthousiast. Daarom is nu besloten om de Hotspot langer open te houden. Deze zou aanvankelijk in september sluiten, maar zal nu tot 28 oktober open blijven.

 

Het verzoek om langer open te blijven komt van de medewerkers van de ArcheoHotspot. Zij merkten al snel het project veel aandacht trekt en in een behoefte voorziet. Het publiek gaat zelf aan de slag met scherven en andere vondsten uit het Midden-Oosten en vooral jonge bezoekers leren makkelijker door te doen, dan met het luisteren naar een gids. Het werken met scherven en andere vondsten zijn hiervoor het ideale middel.

 

Bekijk hieronder enkele foto’s van de ArcheoHotspot in Museumpark Orientalis. Op de foto is ook een uit Syrië afkomstige medewerker te zien, die boeiend kan vertellen over de herkomst van veel van de vondsten.

 

De ArcheoHotspot is nog tot 28 oktober geopend van dinsdag t/m zondag 11:00 tot 17:00 uur. Op maandag gesloten. Voor meer informatie over het Museumpark Orientalis kijkt u op museumparkorientalis.nl.

 

undefined

 

undefined

 

undefined

 

Archief

ArcheoHotspot