ArcheoHotSpots

Onze Pop-up Hotspot op de open dag RijnlandRoute (foto's)

 dinsdag 11 september 2018 16:27
Onze Pop-up Hotspot op de open dag RijnlandRoute (foto's)

Dit weekend was onze Pop-up ArcheoHotspot te vinden bij de Open Dag in het informatiecentrum van de RijnlandRoute. De RijnlandRoute is een nieuwe wegverbinding van Katwijk, via de A44, naar de A4 bij Leiden. Bij de aanleg hiervan zijn veel archeologische vondsten gedaan. In het informatiecentrum kunnen omwonenden en geïnteresseerden kennismaken met de vondsten en het onderzoek dat hiernaar wordt uitgevoerd. 

Het informatiecentrum is ook de plek waar alle andere informatie over het project samenkomt. Zo kun je hier ook zien en beleven wat er verder allemaal komt kijken bij de aanleg van de RijnlandRoute, hoe de weg er straks uitziet, en over bouwmethoden en techniek. Het informatiecentrum staat naast de startschacht van de tunnel. Bezoek het uitkijkpunt waarvan u zo in de startschacht kunt kijken. Hier begint medio 2019 de tunnelboormachine  met het boren van de circa 2,5 kilometer lange wegtunnel.

Tijdens de Open Dag hebben we een aantal upgrades van onze Pop-up voor het eerst in werking gesteld. het was een gezellige en leerzame dag!

Bekijk hieronder de foto's van fotograaf René Zoetemelk.

undefined

 

undefined

 

undefined

 

undefined

 

undefined

 

undefined

 

undefined

undefined

 

undefined

Archief