ArcheoHotSpots

Stem ook op ons voor de Grote Archeologieprijs!

 maandag 2 oktober 2017 12:00
Stem ook op ons voor de Grote Archeologieprijs!

De ArcheoHotspots zijn genomineerd voor de Grote Archeologieprijs, de prijs die archeologie en publiek dichter bij elkaar brengt. Stem ook ons en help ons de prijs in de wacht te slepen. Stemmen doe je via www.grotearcheologieprijs.nl op de stemknop onderin te klikken.

De stemperiode loopt gelijk met de Maand van de Geschiedenis. Van maandag 2 oktober 12:00 uur t/m vrijdag 27 oktober 17:00 uur zijn de stembussen open en kan het Nederlandse publiek stemmen op 1 van de 4 genomineerde projecten, waaronder natuurlijk de ArcheoHotspots. De uitreiking van de prijs is tijdens de Nacht van de Geschiedenis op 28 oktober in het Rijksmuseum Amsterdam.

Grote Archeologieprijs
De Grote Archeologie Prijs is een initiatief van de SAP en moet het Nederlandse publiek bekend maken met archeologie en de aansprekende voorbeelden van publieksprojecten die het verleden tot leven wekken. De prijs moet ook meer inzicht geven in wat het bredere publiek vindt van archeologie. Projecten kunnen niet alleen door eenieder ingediend worden, de winnaar wordt uiteindelijk ook bepaald door het publiek. Daarom is het belangrijk om te laten weten wat jouw favoriete project is.

Houd voor meer informatie en tussenstanden de social media van de SAP en de ArcheoHotspots in de gaten.

Facebook: SAP & ArcheoHotspots 
Twitter: SAP & ArcheoHotspots en #grotearcheologieprijs