ArcheoHotSpots

ArcheoHotspot Nijmegen krijgt plek in Museum Het Valkhof

 dinsdag 21 maart 2017 16:58
ArcheoHotspot Nijmegen krijgt plek in Museum Het Valkhof

In april 2017 verhuist de Archeohotspot van het Gelders Archeologisch Centrum naar Museum Het Valkhof. Op de nieuwe locatie krijgt de Hotspot de mogelijkheid om meer publiek te bedienen en het programma te laten aansluiten op dat van het museum. Voor de bemanning en begeleiding van bezoekers op nieuwe locatie is de ArcheoHotspot op zoek naar vrijwilligers met een affiniteit voor archeologie.

ArcheoHotspots leggen verbindingen tussen archeologisch onderzoek, het uitwerkingsproces en de resultaten. Ze maken archeologie voor iedereen aanraakbaar en toegankelijk. ArcheoHotspots zijn verrassende ontmoetingsplaatsen waar vrijwilligers en professionals, liefhebbers en experts, jong en oud elkaar kunnen treffen. 

De ArcheoHotspot Nijmegen is gerealiseerd in samenwerking met de Provincie Gelderland, Gemeente Nijmegen, AWN afdeling 16 en de Radboud Universiteit. Met deze verhuizing naar Museum Het Valkhof lukt het de ArcheoHotspot van dinsdag t/m zondag te openen van 11.00-17.00 uur.

Voor meer informatie over de positie van vrijwilliger, kunt u contact opnemen met Marjolein Nagengast, m.nagengast@museumhetvalkhof.nl

Archief

ArcheoHotspot