ArcheoHotSpots

Pop-up ArcheoHotspot

De ArcheoHotspots hebben zich voorgenomen om het publiek in heel Nederland kennis te laten maken met archeologie. Met onze Pop-up ArcheoHotspot die overal tijdelijk is in de zetten bereiken wij ook plekken waar nog geen vaste hotspot te vinden is. Met leuke én leerzame activiteiten laten we bezoekers kennismaken met het vak van archeoloog.

Je kunt de Pop-up ArcheoHotspot vinden op verschillende markten, congressen en andere evenementen waar archeologie een rol speelt. Zo stonden we het afgelopen jaar bijvoorbeeld op de Nationale Archeologiedagen, de Uitmarkt, de Reuvensdagen, het Romeins Festival in Bocholtz en de De Dag van de Noord-Nederlandse Archeologie. Bij voorkeur laten we bezoekers kennis maken met materiaal uit de eigen omgeving, maar indien nodig nemen wij zelf archeologisch materiaal mee.

De Pop-up ArcheoHotspots heeft recent gestaan op de Dag van de Noord-Nederlandse Archeologie en de Gelderse Archeologische Dag.

 

Aankomende locaties

Het festival en activiteitenseizoen is weer begonnen. De Pop-up ArcheoHotspot  is uit de winterslaap gehaald en is binnenkort te vinden op:

Romeinenweek in Zwammerdam (18 april tot 6 mei 2018)

Romeinenfestival in Alphen aan den Rijn (31 juli tot 1 augustus 2018)

 

Voor het volledige programma van onze Pop-up ArcheoHotspot kun je het beste onze social media of de nieuwspagina op deze website in de gaten houden. Heb je ook een idee of project waar onze Pop-up ArcheoHotspot bij zou passen? Neem dan contact met ons op.

 

undefined

 Agenda

Bekijk alle Agenda items